27 februari 2013

Pappa till Langkawihuset för första gången

Igår var vi runt och fixade lite ärenden och köpte en del saker som skulle med upp till Langkawi. Bland annat köpte vi lite fläskkött att grilla, inte helt lätt att få tag i på Langkawi. I morse flög vi så med Firefly upp till Langkawi och pappa skulle få se huset i verkligheten för första gången. Åh, vad roligt att få visa det för honom. 

                                  
Vi kom till huset vid halvett och tog oss en husesyn och därefter bar det direkt av in till Kuah. Jag skulle till SADA, vattenverket och flytta över kontot från Langkawi Real Estate till oss. Vi åkte sedan iväg för lite lunch på Yacht-klubben.


Efter maten tog vi oss en tur till "spritvarulagret" vi har hittat och bunkrade upp lite :) 


Väl hemma vid huset skulle vi slappa lite i solen. Då dök Jojo upp med fyra fruktträd som skulle planteras. Var tvungen att fota dem alla så att vi kan följa utvecklingen framöver. De kommer inte att ge frukt förrän om tre-fem år, men det känns rätt fantastiskt att några egna frukter här. Ska bli så spännande att se hur de växer.

 Jackfruit

 Rambutan

 Mango

 Mangosteen

Vi tog oss en liten promenad ner till havet och pappa fick till ett fint foto på huset.


När det var dags för middag åkte vi ner till Beach Garden och lyxade till oss med varsin hummer Thermidor. Det kan man göra här utan att bli helt ruinerad. Knappt tvåhundra kronor för denna lyxrätt. Pappa ser ju rätt nöjd ut :)


En jättehärlig dag avslutades med lite kvällsprat ute vid poolen. Redan vid halvelva var vi rätt trötta av havsluften och olika aktiviteter så det blev en tidig kväll.