18 januari 2021

Måndag på "kontoret"

Läste ut den här boken igår och recenserade den på mitt Instagramkonto. Lite roligt när jag strax därefter fick en kommentar från Paulina Proizkova själv med ett tack. Hon är ju en världskänd supermodell så det var lite kul att hon tog sig tid att svara! Hon har varit modell, författare och skådespelare. Senast var hon med i Americans Next Top Model säsong 10-12.



Vi jobbade för fullt här hemma och på eftermiddagen satte jag mig med boken Wolf Hall. Den är på nästan 800 sidor om Henrik den VIII i England. Lite lång... Thelma gick upp på berget med en glad Shadow.


När det vara dags för middag vågade vi sätta oss på altanen igen efter ett par dagars försiktigt agerande. Ingen orm har synts till så förhoppningsvis har han slingrat sig iväg till djungeln igen.


Fredriks flyg från Sverige en 13 februari har redan blivit avbokad. Blir ju spännande att följa...


Det är inte många flyg som går som de skall nu. Det kan man ju i och för sig förstå för det finns ju inte så många passagerare. Danmark har börjat utarbeta ett intyg för resa som man skall få när man fått Covidvaccin. Sverige har inte tillsatt någon grupp för detta ännu.