25 november 2023

Pappa fyller år och lördagsmys med vänner

I morse fick vi hjälp av en av våra anställda med att fixa till allt med dateriet hemma i lägenheten. Vissa saker har fått vänta sedan vi flyttade in i april förra året. Nu har vi gjort oss av med våra gamla PC och använder bara våra bärbara datorer. De tar så mycket mindre plats. Vi kan även skriva ut och scanna, vilket inte funkat på länge. Helt underbart!


Karthik är en klippa vad gäller datorer. Han fick med alla saker vi inte behövde längre, pengar till en middag med flickvännen och ett paket med svenska kakor.


Thelma bakade bröd idag. Vi köpte ett stort silikonunderlägg till köket och det funkade väldigt bra.


Michi och jag tog en promenad runt Mont Kiara och sedan träffade han Pattu och Thivanka på en liten grabbeftermiddag.


Idag fyller pappa 88 år. Väldigt "lucky number" här i Asien. Åtta är ju den stora tursiffran och 88 ännu mer så! Vi hade skickat en blomma eftersom vi inte var på plats själva. Vi får fira honom när vi kommer tillbaka till Sverige

På kvällen gick vi till vår favoritkines Shu DaXia och tog med Anna och Andy. Det är en rolig upplevelse. Vi hade också tagit med frallorna som Thelma bakat. Andy gillar dem så mycket på Langkawi och frågade en gång om han möjligen kunde få beställa och köpa några. Nu fick han en hel hög som väl räcker ett tag. Bara roligt att han tycker de är så goda!


Det blev en jättetrevlig kväll som avslutades på en relativt ny vinbar i Mont Kiara som heter Basic.