Imorse kom Gunilla förbi på lite kaffe och hade med sig sex jättesöta muggar med elefanter på från Good Earth i Bangalore. Så fina! Kul med lite nya koppar!

Vid tolvtiden var det sedan dags att träffas igen. Jeanette hade organiserat en födelsedagslunch för Eva som fyllt 50 i somras. Vi var 8 tjejer som följde med för att fira henne.

Jeanette hade bokat bord på en väldigt mysig restaurang i TTDI-området som hette Subak. Man hade aldrig hittat dit utan karta! Kocken har tydligen jobbat på Hilton förut och kunde sina saker.

Vi avslutade lunchen med ett fint gruppfoto på oss alla. I övre raden Lotta, Jeanette, jag, Gunilla, Nina och Anna och i den nedre sitter Mica, Eva och Ulrika.

På eftermiddagen, vid fyratiden, var det fotbollsmatch och Fredrik hade bett mig komma och titta när MKIS  Junior Varsity mötte Garden International School. Förra matchen slutade 2-2 så nu var det spännande. Fredrik är nu kapten för JV, men har även blivit ombedd att träna med Varsity-laget. När jag kom hade de första fem minuterna gått och Garden ledde med 1-0.

När första halvlek nästan var klar fick Fredrik tag i bollen och sparkade in 1-1 och det kändes ju skönt inför halvlek nummer två.

En bit in i andra halvlek satte Fredrik 2-1 målet för MKIS och det kändes ännu bättre. Strax därefter fick Garden in ett mål och ställningen var 2-2.

När det bara var några minuter kvar lade Fredrik en avspark och sköt bollen från över halva plan och rätt in i mål och resultatet 3-2 höll sedan matchen ut.

Tränaren för Garden kom fram till Fredrik efter matchen och talade om att han tyckte Fredrik hade mycket talang och att han var "The man of the match" och det är klart, ett hat-trick känns ju alltid bra! Det händer väl inte så många gånger i livet. Bra jobbat Fredrik!

Sista aktiviteten denna dag blev bokklubbskväll hemma hos Jeanette. Hon stod för varmrätten som blev lasagne med spenat och fetaost och jag hade gjort en citronmousse till efterrätt. Som vanligt mer prat än böcker :)

Nu återstod bara att åka hem och packa inför Langkawiresan med Jeanette imorgon...