15 november 2014

Malaysias drottning till Langkawi

Efter lite frukost promenerade hela gänget upp på toppen av vårt berg på Langkawi och kunde beundra utsikten. Jessika stannade hemma och vaktade lilla Stella.


När vi kom hem badade de för fullt och Jessika, som är gammal simlärare för små och stora barn, fick Stella att sparka med benen och lära sig lite hur man skall göra. Annars har Stellas roligaste leksaker här varit alla burkar med solkrämer som hon flyttar hit och dit.


Lunchen blev rester från igår och det var mer än tillräckligt. Michi, jag, Jessika och Ingvar hade stuckit ner till Pantai Cenang för att fixa lite saker och när vi kom tillbaka var allt uppdukat.


Vid femtiden körde Michi Jessika och mig till flygplatsen då det var dags att åka hem. Jag skall stå på en julmarknad i morgon som var bokad sedan länge så det var bara att säga hejdå till alla för denna gång. Lite trist att lämna...


När vi kom till flygplatsen var det fullt pådrag och ett omärkt plan landade. Det visade sig vara malaysias drottning som kom till Langkawi. Vilken tur vi hade som fick se henne!



På Fireflys plan har de lite nya knappar uppe i taket. Tidigare har det ju alltid varit bältesskylt och förbjudet-att-röka-skylt. Nu hade den sista bytts ut om en inga-tekniska-saker-på-skylt istället. Kändes ju som om det låg lite mer i tiden...


Vi landade vid åtta och resan hem gick fort. Michi och gänget skulle till The Cliff och sedan till Brasserie, men själv blev det lite middag hemma. Fredrik har varit hemma och jobbar som tusan med sin uppsats som snart skall in. Hektiska tider för honom nu! Jag vet att Anna alltid sade att detta var den värsta terminen av alla!!!