17 april 2023

Tillbaka i KL

Tog lite foton i trädgården innan vi åkte idag. Undrar när trädgårdsmästaren var här senast. Under Ramadan känns det som om det är helt ok för alla att jobba mindre. Förstår att det är tufft när man inte får äta och dricka i värmen, men ska kolla räkningen senare...


Det blev frukost tidigare än normalt eftersom vi ska med flyget. Shadow kom och lade sig brevid som vanligt.


När vi landade i KL och kom fram till KL Sentral gick jag direkt till revisorerna. Fick inget kort till hissarna då jag inte ville lämna ifrån mig mitt pass som legitimation, så jag fick ringa och be dem komma ner. Visade passet men det räckte inte, de trodde väl att jag skulle stjäla kortet eller något. Ibland blir man så trött. Michi fick fel körkort tillbaka en gång när han lämnat ifrån sig det och att bli av med passet och visumet nu skulle vara väldigt jobbigt. Fullt smyckat i lokalerna nu inför Hari Raya, slutet av Ramadan.


Har packat ihop och tejpat igen alla pärllådor som står på kontoret. Vi har vänliga vänner som har en stor container när de flyttar till Spanien som erbjudit att ta med dem hem. Skönt att få med det till Europa i alla fall. Lättare att sälja där.


Min kompis Anna skickade den här roliga bilden idag. Den får åka med på bloggen :)
Nu börjar vi räkna ner dagarna till hemresan. På lördag bär det av!