06 september 2022

En tur in till London

Efter en förmiddag framför datorn igen så var det dags att åka in till London. En middag med Fredrik var inbokad, men det är ju alltid roligt att hinna strosa runt lite i butikerna också. Kaffekapslarna var nästan slut så ett besök hos Nespresso var inbokat bland annat. Fick handlat nya kapslar, det kommer ju alltid lite specialutgåvor med jämna mellanrum. Nu fanns en Pumpkin Spice som lät spännande. Expediten var också väldigt snäll och gav mig ett rör extra. Får gå tillbaka till Nespressobutiken i Selfridges!!


Fredrik hade bokat in den japanska restaurangen Maid i St Johns Wood. Inredningsmässigt var det väl inget speciellt, men det var den bästa sushin jag ätit utanför Asien. Enligt Anna levererar ägaren lax mm till flera Michelinrestauranger så det förklarar ju kvalitén.


Vi avslutade med en liten drink på Fredriks kvarterskrog Home i Marylebone där ägaren störtade fram och ropade: "Oh, mama is here!" Vips fick vi ett bord i den fullsatta restaurangen. Så trevligt!


Vid strax innan tio satt jag på tåget tillbaka till Marylebone mätt i både mage och hjärta efter en fantastiskt mysig dag.