11 januari 2017

Lunch med Nasha och Jeanette

Idag var det äntligen dags för en lunch med Jeanette och Nasha. Vi träffades nere på 
Ben´s i KLCC. Så roligt att ha ett par timmar att uppdatera oss med allt som händer. Jeanette ser vi ju mer sällan eftersom hon bor i Sverige och Nasha reser mycket så det blir några få gånger per år som vi ses också.


Fick in en väldigt god sallad med grillad kyckling, spenat och annat gott. De hade ändrat menyn för första gången på väldigt länge. Min favoritsallad var försvunnen och den jag ville beställa var slut, men den här gick bra också.


Efter lunchen åkte jag till det nya Ikea i Cheras. Anna behövde ha en stor ihopfällbar låda att ha under sängen att lägga kläder i och och jag skulle titta efter glas till Langkawi.


Väl hemma igen så ville Anna ha lite virkkurs. Vi plockade fram ett nytt mörkbeige nystan jag köpte i Sverige nu i julas och hon fick gjort sin första ruta. Michi bara skrattade när han såg oss sitta brevid varandra och göra exakt samma sak.


På kvällen blev det lite packning inför morgondagen. Vi åker upp ett par dagar till Langkawi innan Anna skall tillbaka till London. Tydligen är det minusgrader och snö nu. Rätt ovanligt gissar jag!