14 augusti 2016

Verve Suites klart

På söndag morgon smet Michi iväg och gjorde det sista och här fick han vara med på bild. Visst blev det riktigt fint!


Efter Verve Suites traskade vi hem och gjorde i ordning lite lunch. Smalmat - men god mat, men vi är rätt hungriga hela tiden...


Efter lunchen åkte vi ut til Sunway Pyramide. Det var otroligt längesedan vi var där. Vi fick lite nostalgikänslor när vi såg hockeyrinken. Fredrik spelade ju här. Det var otroligt mycket folk som sprang omkring och spelade Pokemon Go. Helt hysteriskt hur detta spel slagit igenom.


Hemma satt jag och surfade och hittade den här fina fladdermusstolen. Har hört att man skall kunna köpa dem i Sri Lanka, men de görs i Indien också. Har skickat iväg en förfrågan vad den kostar. Den är hopfällbar, så lätt att skicka.


Anna skickade lite bilder. Hon var på Ascott på en flyguppvisning annordnad av Redbull där de flyger riktigt gamla plan.


Det var också uppvisning i tricks med motorkross. Anna var där med Wistla och fick bland annat träffa Dougie Lampkin som blivit världsmästare i detta hela tolv gånger!!!


Hon får verkligen vara med om de mest ovanliga saker med Wistla! Hemma avslutade vi söndagen med - inte helt oväntat - lite OS.