18 april 2020

En månad i Sverige

Efter morgonens träning så bar det av till Ica för att handla för pappa och mig för en vecka framåt. Blev positivt överraskad av att det fanns både handsprit och våtservetter i entrén så att man kan torka av kundvagnen och ordentligt och slippa överraskningar.


Åkte hem till pappa efteråt och levererade matkassarna och ett halvt kilo räkor för kvällens middag. Väl hemma satte jag igång med målningen igen. Nu är i princip alla smådelar målade.


Började lite inne i det stora skåpet också. Det var lite tungt att lyfta ner överskåpet så jag ska se om grannen kan hjälpa mig möjligen.


På eftermiddagen blev det konstkaféet och firande av Bärbel som fyller år i morgon. Vädret skulle vara bättre idag så därför blev det en dag tidigt.


Jag hade köpt massor med tulpaner i knallrosa, en färg som Bärbel brukar tycka om :)


Klockan sju blev det sedan telefonmiddag med papsen. Alltid lika mysigt!


Anna och Erik var hemma hos Fredrik igen och mitt hjärta slår några extra slag varje gång de ses. Så fantastiskt härligt att de har varandra - speciellt i dessa tider. Anna fixade hamburgare med briochebröd till killarna och fint kött till hamburgaren. Alla lät så nöjda.


Min kära man kämpar på och nu kan det snart inte vara mycket kvar. Regnperioden är på ingång så jag förstår att han snabbar sig för att hinna få utejobben klara.


Med allt som blivit gjort i både Malaysia och Sverige så kan vi luta oss tillbaka och bara njuta i flera månader framöver. Bara vi får vara tillsammans. Idag är det exakt en månad jag landade i Göteborg...