20 september 2023

Middag med pappa

Det känns som om hösten börjar dra in över Sverige nu. Luften är lite kallare och mörka regnmoln rullar in över Lerum.



Jag var inne i Akademibokhandeln för att byta bok och tog en kort intervju med Anna-Lena Johansson som har jobbat där hur länge som helst. Tänkte lägga upp om bokhandlare på Instagram. De hjälper ju till med så mycket vad gäller böcker så de bör också få ett litet tack!



På kvällen gick jag hem till pappa för att äta middag. Vinden piskade och vågorna gick höga på Aspen.


Pappa gör världens bästa råbiff och vi försöker hinna med det minst en gång varje år. Nu är det gång nummer två.


Fick ta ett kort på oss båda också. Så roligt och mycket prat, skratt och allvar.


Jag promenerade hem framåt halvtiotiden och det är helt otroligt hur mörkt det är nu jämfört med när vi kom i somras. Det går fort!


Thelma åkte upp till Langkawi idag och skall stanna där en vecka. Härligt att se att Shadow är på plats också.


Michi åkte vidare till Skellefteå idag och skall stanna där i två nätter. Det är så dyrt med hotell där och jag hittade en mysig gård lite utanför. Det visade sig vara ett utbildningscentrum för präster bland annat. Ingen restaurang fanns för middag så han fick gå till Ica och handla en sallad. Fin frukostbuffet finns i alla fall.


Väldigt många fina och gamla hus i området där han bodde.


Anna hade lite drama idag när hon snabbt skulle ut och handla på Waitrose. Hon fastnade i hissen. Som tur var hade Erik precis kommit hem från sin resa och fanns utanför och kunde vara sällskap. Tur hon inte har klaustrofobi. Fyrtio minuter senare hade en tekniker kommit och hon var utsläppt.


Mycket oväntat som kan hända....