29 november 2021

Michi åker till Sverige

Det blev en tidig morgon när klockan ringde redan kvart i fem. Anna hade hjälpt oss att förboka en taxi och de ringde tio minuter innan ankomst och allt fungerade perfekt. Tio över fem vinkade jag av Michi som skulle flyga från Heathrow kvart i åtta. Bra att ha lite tid med tanke på det snöiga underlaget som de inte är vana vid här.


Jag gick och lade mig igen men kunde inte somna om så det blev många effektiva timmar idag. Fotade vår terrass som var helt snötäckt. Lite roligt eftersom vi idag skall få levererat vårt utebord.


Vid lunchtid ringde det på dörren och leveransen var här. Jag väntade men ingen kom upp. Så ringde de på igen och sade att jag måste komma ner. Det visade sig att leveransen var bokad till ytterdörren! Lyckades övertala killen att hjälpa mig med sakerna in i hissen i alla fall. Sedan fick jag baxa allt till vår lägenhet och var glad att jag lyckades få in det dit...


Erik kom sedan som en räddande ängel och tillsammans lyckades vi få upp det till övervåningen och ut på balkongen. Bordet har en eld i mitten så att vi kan sitta ute även när det är lite kyligare.


Det kom också med bra fodral till både bord och det lilla skyddet till gastanken.


Lite senare på kvällen följde Nur och jag med Anna till agility-kursen för Pluto. Han är ju bara åtta månader och yngst av alla. Tydligen skall de egentligen vara lite äldre. Han är ju klart hoppigast och busigast, men lyckas ändå riktigt bra med många övningar. Roligt att få se!


Nur och jag var ordentligt påpälsade. Vi var i en lada utan uppvärmning och med öppen dörr. Med tanke på att det trodligen är någon minusgrad var det ju inte jätteskönt. På kvällen blev det middag med alla tre. Supermysigt!


Michi landade i Göteborg strax innan elva och gjorde en anmälan om väskan han hade med sig. Tre av våra Samsonite gick sönder på resan hem. Tycker de brukar hålla bättre kvalitet än så... Han åkte direkt till Access i Allum där de är helt fantastiska. Det är aldrig några problem. Det tog honom tio minuter så fick han lämna med en ny väska. Han textade glatt att han valt en Anki-färg. Fniss. Nu får vi fixa resten när vi kommer tillbaka i mitten av december.


Anna och Erik fick installerat garderober i hallen idag. Det blev riktigt bra med utrymme. En bild på det färdiga resultatet kommer imorgon.


Slocknade redan halvelva efter denna tidiga morgon. Har nu nästan två veckor själv här i London. Får väl se vad jag ska hitta på. Har lite roliga ställen jag tänker besöka. Får alltid lite tips när Madeleine är här och hälsar på tjejerna så Whole Foods Market är definitivt ett av ställena.