29 maj 2024

Jeanette på besök

Igår blev det inte en enda bild tagen. Jag var ute och sprang i skogen och annars blev det mest jobb. Inte så spännande bilder...  Denna morgon började jag med att gå till Puregym. Man tror att man skall in i något högt säkerhetsklassat ställe för man måste kliva in i en sluss där dörr nummer två inte öppnas förrän dörren bakom en är stängd.


Det gick runt en kille och delade ut nya drickor till alla. Det var gott när jag sedan skulle vidare från gymmet till affären för att handla.


Idag skulle vi ha fått besök av Jeanette och Anders, men det blev bara Jeanette. Anders trampade fel när han gick av tunnelbanan vid Baker Street och föll så illa att han bröt vänster handled samt höger ben nedanför knäet. Nu ligger han på sjukhus i London och väntar på operation. Vad är oddsen för det? Jeantte dök upp hit strax innan klockan två och vi tog oss en promenad runt Maidenhead. Vi fick se svanparet igen och alla ungarna var med!


Så roligt med våra första vänner från KL. Nu har både Lindells och Wännströms - i alla fall Jeanette - varit här.


Det blev en sväng runt centrum och sedan bort för att titta på huset som Anna och Erik är på väg att köpa. Nu är det mycket visningar på deras lägenhet så vi håller tummarna.


På kvällen blev det middag hemma och även Anna och Erik kom över.


Det blev en härlig dag med mycket prat. Nu är vi uppdaterade igen. Michi missade ju Roberts fest i maj där jag träffade alla, så extra roligt för honom.