31 januari 2015

Besök hos MDEC och träning med Fredrik

Det blev inga foton igår, fredag. Ibland glömmer jag bort mig :) Var i alla fall på besök ute på MDEC hos Imtiaz Mohammed för att gå igenom vår ansökan för MSC-status. Systemet får inte riktigt till siffrorna och det är svårt på vissa sidor att veta om man skall lägga in summeringar eller detaljer. Det var lika bra att träffas och titta på det tillsammans. Nu är allt klart med text och siffror enligt honom. Då var det dags att trycka på knappen och skicka in allt till Harmaniza, en finansanalytiker som skall gå igenom materialet. Vi kommer sedan att få frågor och kommentarer från henne om ett par veckor, ytterligare dokumentation skall då skickas in och till sist skall allt upp och presenteras för ett antal ministrar som skall besluta om vårt fall. Nu har vi i alla fall gjort vår del och det känns jättespännande!

Denna lördagsmorgon började dramatiskt med ett extrainsatt möte för vårt condo. Bukit Kiara har sagt upp sitt managementkontrakt för att de inte kan samarbeta med den nya styrelsen och som svar på detta har hela styrelsen avgått trots att den signade upp för ett år på styrelsemötet för ett par månader sedan. Nu står vi utan någonting. Alla som var på mötet röstade dock för att Bukit Kiara skulle vara kvar och fem nya personer volonterade till ny styrelse. Pust!


Anna skickade lite bilder på sin nya lägenhet i London som hon delar med Nur och Charlotte. Det ser ju jättefint ut!




Och vem ligger nerbäddad här i sängen...


Anna har till och med en malaysisk restaurang alldeles när där hon bor. Bra ifall hemlängtan sätter in :)


Michi råkade tappa sina glasögon i snön hemma i morse och ena glaset hoppade ur och gick inte att hitta. Tur att det är billigt att fixa i Malaysia och att han inte har så dålig syn så att han måste ha dem...


Var med Fredrik på gymmet idag som skulle visa hur han och hans kompisar tränar. Idag var det bara armar och jag lär känna av det imorgon. Han tog bilder i smyg på sin mamma visade det sig...


Fredrik var borta på kvällen så jag parkerade mig med lite middag framför tv:n och tittade på de två senaste avsnitten av American Idol. Nu är alla auditions avklarade och det är dags för Hollywood Round.