22 juli 2012

Äntligen värme!

Vaknade till en morgon av strålande sol. Helt fantastisk känsla! Äntligen kunde vi äta frukost på altanen. Fredag morgon och ännu en ny helg närmar sig. Dagarna går i ett, men det är så fantastiskt mycket roligare när man kan vara utomhus utan att lida :)



Efter frukosten blev det direkt bikini på och platt läge med en bok i solen. Michi bjöd på kaffe och grannarna började strömma in i trädgården. Alltid lika roligt för så fort solen är ute så börjar alla vandra omkring inklusive vi själva. Livet blir otroligt socialt här ute.




Anna och jag fixade middagen igen. Imorgon kommer Fredrik hem igen och nu längtar vi riktigt mycket efter honom. Han har varit borta mycket denna sommaren och mer blir det...

Ikea och Rörtången

Imorse, torsdag 19 juli, åkte Anna och jag in till stan för att fixa ett ärende. På vägen tillbaka stannade vi till på Ikea. Annas rum i Lerum har fortfarande en liten smal 90-säng, kattgardiner och barnmöbler. Nu när hon flyttar hemifrån är det dags att göra slag i saken och fixa iordning rummet efter nio år. Barnmöblerna skall ut på Blocket, gardinerna bytas och en större säng inköpas så att det kan bli ett gästrum istället.

Nästa anhalt var Kungälv och där hade Riddardagarna just dragit igång.




Vi mötte ett helt följe som var på väg bort till fästningen och var tvungna att stanna och ta lite foton.




När vi sedan var nästan framme vid Rörtången, alldeles vid fågelskådarplatsen, såg vi flera hundra gäss på ett fält. Det var svårt att fånga det på bild, men de var hur många som helst!




Senare på dagen fixade Anna och jag middag. Kantarelltoast och entrecote med bearnaisesås. Mycket gott. Passade också på att ringa och gratulera Åsa som fyllde år idag :)