06 mars 2022

Slö söndag vid poolen

Som alltid när vi är borta en lite längre tid från Langkawi så händer det ju lite småsaker. En planka på terrassen hade gått sönder och behövde ersättas.


Lite roligare var att vår chiliplanta har massor med frukter!


Michi åkte iväg och köpte en planka som fick sågas till, målas och sättas på plats. Nu är det fint igen.


Jag gick ett varv runt gymmet och fotade vad vi har. Mark i Maidenhead har lovat att fixa ett program till oss. Så snällt!


Peter, som gör rent vår pool, kom och hämtade pumpen häromdagen då den inte fungerade riktigt. Idag blev den tillbakainstallerad så nu hoppas vi att poolen kan bli lite fräschare igen.


När det var dags för middag åkte vi ner till Cactus, men det var stängt även idag. Har de stängt för gott? Så otroligt tråkigt! Istället gick vi till Lot 33 där vi i princip var de enda gästerna. Av hela menyn hade de ungefär tre rätter.


Jag tog en tacostallrik där man för 40 ringgit fick fri påfyllnad. Jag kan säga att av de fem jag fick gick en till Michi och påfyllnad var inte aktuellt. Om man är en hungrig kille i 20-årsåldern är det säkert perfekt.


De hade till och med ett liveband som spelade bara för oss. Lite sorgligt...


När vi kom hem satt det en liten groda och väntade på oss på dörrhandtaget. Vilket ställe han valt.


Vi fick massor av bilder från Anna på Pluto. Erik har haft besök i England av två kompisar och har hittat på massor med dem så Pluto var på sitt "dagis" en dag. Man ser verkligen hur kul han har det.


Många kompisar på plats att leka med.



Nu är vi kvar här i morgon också. Väldigt skönt. Michi skulle ta en dag ledigt, men jag har redan hört att han planerat in möten...