25 november 2018

Brittisk julmarknad på Renaissance

Lite rapport från övriga familjen: Anna har haft besök av Laila som hon pluggade med här i Kuala Lumpur. Nu har de känt varandra i tio år! Fredrik är i Southampton i helgen tillsammans med kompisar och hälsar på Rai - också ett gäng från KL-tiden. Så roligt att se hur de har kvar sina vänner.


Michi lagade denna gourmeträtt hemma och barnen bara - åååååååhhhh! Tala om barndomens mat med snabbmakaroner, spenat och bacon. Ha ha ha!


Själv träffade jag Pia och gick på den brittiska julmarknaden på Renaissance Hotel nere i stan. Jag stod ju jämnt på dessa marknader förr med mina smycken. Roligt att få gå runt och titta i stället.


Vi gick vidare till en annan liten marknad också, men den var inget att ha. Fortsatte sedan till The Quill, ett shoppingcenter i stan jag inte varit på. Det var bara halvfullt med butiker och kändes väldigt ödsligt. Hittade i alla fall en järnvaruhandel så jag kunde köpa en whiteboard till jobbet.


Kämpar med GI nu sedan mitten av september och idag fick jag ett totalt ryck och köpte hur onyttig mat som helst. Kycklingvingar, quesadillas och potato skins. Så mycket kolhydrater som det bara gick och hur gott som helst. Nu är jag redo att köra igen! Har fått två sådana här ryck när jag bara måste äta onyttigt - rätt ok med tanke på att jag kört i mer än två månader!


Satt och mumsade medan jag tittade på längdskidåkning. Kul att följa!


Det blev en slapp söndagkväll i tv-soffan. Saknar min familj!