11 juli 2015

Till Marstrand med Alex och Anders

Vaknade till en solig morgon och efter frukosten bestämde vi oss för en båttur till Marstrand. Vi tog även med Anders som inte varit där ännu i sommar. Fredrik trotsade den kalla vinden och tog av sig tröjan för att sola lite.


Det var väldigt tomt vid bryggan och lätt att få plats, vilket är ytterst ovanligt! Lite konstig sommar i år.



Anders satte sig på ett café med en kaffe och en kanelbulle medan vi övriga fyra vandrade runt på ön och visade Alex hur det ser ut. Det är ju verkligen en härlig sommarö med väldigt mycket fina hus. Folk satt ute på gräsmattorna med picknick och det såg hur mysigt ut som helst.



Det blev sedan lunch på Arnells på kajen och Fredrik fick hämta fem filtar så vi slapp frysa om benen.



Så här påbyltade fick vi vara i skuggan. Otroligt god mat fick vi innan vi vände åter mot Rörtången.



Michi var mycket nöjd med sin gigantiska räkmacka han fick. Man såg inte ens brödet...



Kvällen fylldes sedan av middag och kortspel med killarna och så blev vi nerbjudna till svärfar på en drink. Michi, stackarn, har haft så ont i ryggen idag och lutade åt höger från bäckenet och uppåt efter gårdagens båttur. Det är nog så att en era lite går i graven nu. Om vädret är fint och havet hyfsat blankt går det bra med båten, men stora vågor och långturer skall nog undvikas framöver när man ser hur ryggen påverkas. Han har nu fått massage med muskelavslappnande salva så vi hoppas det är bättre imorgon, annars får det bli besök hos kiropraktorn på måndag...