15 april 2014

Parent Teacher-conference och barrunda i Sri Hartamas

Mats tog sig en rundtur i Kuala Lumpur idag med hjälp av Jeffrey som körde runt honom till Batu Caves, KLCC och tv-tornet. Michi jobbade och jag var iväg på parent-teacher-conference. Det är alltid roligt att gå runt och prata med alla lärarna. Vi har ju varit här så länge så det är många man känner bland både personal och föräldrar. Fredrik har ju dessutom väldigt bra betyg så det är ju inte så mycket negativt man får höra utan man kan gå runt som en stolt mamma.



På kvällen samlades alla hemma och Thelma hade gjort middag. Det blev kyckling med grön curry. Riktigt gott! Efter middagen ville Michi visa Mats utbudet runt omkring i kvarteren så det blev först en öl på Bricks and Barrels. Efteråt åkte vi vidare till Backyard. Som alltid hade de ett jättebra liveband som spelade. Ett lite ovanligt inslag i bandet var en kille som hade med en cittra. Det blev riktigt fräckt!



Så var dagarna slut i KL för Mats. I morgon sticker de upp till Langkawi över påskhelgen. Fredrik och jag åker upp lite senare.