26 januari 2011

Halsbandsföräljning, lunch och bio

Klockan 12 i dag, den 25:e, hade jag stämt träff med Therese på Stenkulan för att sälja mina halsband. Roligt att komma till ett nytt ställe där jag inte sålt tidigare. Det är ju bra om jag kan utöka antalet ställen att besöka när jag är hemma.

En timme senare ungefär träffade jag pappa nere i centrum och åt lunch med honom och en av hans vänner från Odd Fellow. Vi åt riktig svensk husmanskost: fläsk och bruna bönor.

På kvällen hämtade jag upp syrran och vi åkte in till stan för att gå på bio, Bergakungens sal. Efter att ha inhandlat lite popcorn var vi i rätt stämning och gick in till filmen.

Vi hade köpt biljetter till Love and other drugs med Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal. Hon brukar ju spela väldigt "snälla" roller som t.ex. En prinsessas dagbok m.m. Filmen var dessutom från sju år i Sverige. Oj, oj, oj! Det man inte visste om nakna kroppar och vilt sex var man helt fullärd om efter en och en halvtimme. Romantisk komedi från sju år... Kanske inte. Jag är inte pryd, men var väldigt förvånad över att en amerikansk film var så vågad och den var definitivt inte för barn. Inte en komedi heller, tycker jag. Handlar om kärlek och Parkinsons.

Efter bion gick vi till La Terazza och åt lite italiensk mat. En supemysig kväll med min lilla syster :) Imorgon bär det av hem till familjen och värmen igen, men NU funkar värmen i hela huset. Till och med i sovrummet där den aldrig funkat tidigare!!!