31 juli 2015

Nur kommer till Sverige

Hela familjen var tidigt uppe i morse för att åka till Landvetter och hämta Nur som nu kom från London. Det roliga är ju att hon är från Maldiverna som alla här tycker är paradiset, men hon bara älskar Sverige!! Nu skall hon vara här tills på söndag då hon och Anna åker tillbaka till London.


Vi hade hoppats på lite båtväder idag, men när vi kom ut till Rörtången efter att ha hälsat på hos Bärbel så var det lite för kallt och Michi har kännt sig lite febrig och gick och vilade. Fredrik lade sig i hängmattan med kudde och täcke och somnade sött.



På kvällen var vi hembjudna til Eva och Leif tillsammans med Mariana samt Kjell och Birgitta. De bjöd på en väldigt god fisksoppa. Leif hade nog lagat soppa till trettio personer så det syntes knappt att vi rörde den fastän vi vräkte i oss :)



Eva hade köpt in ett marknadstält till var och en så jag bar hem ett nytt tält som är tre gånger tre meter att ha nästa år när det är marknad 23 juli. Kan nog vara smart att alla har sina egna tält som vi sätter i en lång rad.