28 september 2020

35 år tillsammans

Så var vi ute i det fria och första dagen blev på kontoret. Sex månaders bokföring ligger nu framför mig. Det skall bli riktigt roligt. När vi kom till kontoret så var det nya direktiv. Man får till exempel bara åka fyra i varje hiss och man skall stå och stirra in i väggen med ryggarna mot varandra för att inte kunna sprida smitta...

På lunchen gick vi till Sushi Zanmai som vi har längtat efter. Det var hur gott som helst!

Hela Nu Sentral var helt tomt. Nästan ödesmättat. Det visade sig att en person som jobbar i management i shoppingcentret - och som väl sitter inne på ett kontor - fått corona. Nu vågar ingen gå dit för man vet ju inte hur många han kan ha smittat. Känns ju något överdrivet. Eftersom man måste scanna in sig överallt så tror folk också att de kan bli kallade till extra tester om de varit i en affär där någon handlat som haft corona.

Överallt vid varje affär sitter en vakt. Man måste scanna en QR-kod och sedan tar vakten tempen. Först därefter får man lov att gå in.

Inne på Nu Sentral är hissarna större så man fick åka åtta personer och stå så här :D

På kvällen fick vi hem Pattu, Sunandhini och Thivanka och skålade för att Michi och jag firar 35 år tillsammans idag. Helt otroligt så fort tiden har gått!


Härligt att få träffa våra vänner här igen. Det här är ett jättetrevligt gäng!