04 november 2023

Middag på St Regis

Idag upptäckte vi ett par mystiska hål i våra trästolar och ett litet svart djur kröp in. Hm... Det blev direkt ett samtal till Rentokil som kommer på måndag.


Vi fick hit en kille som bytte ut vår gamla luftkonditionering i vårt sovrum. Nu hade den lagt av helt. Jag vågade inte ens titta när de klättrade upp på taket så här...


Michi fick kopplat på batteriet igen så att vi kan ut och köra.


Det blev en skön dag vid poolen. Så varmt här är! Shadow lägger sig mitt i solen på kakelplattorna. Det verkar ju hur varmt som helst.


På kvällen hade vi fått inbjudan av vår vän Alexander till Kayu Putih på St Regis. Det var en sexrätters middag med vinpaket till. Anna och jag skrattar alltid åt hur lika Michi och Andy lyckas klä sig.


När man kommer fram till hotellet kommer de med en buggy och hämtar upp en för att köra ner till restaurangen. Bara det är en upplevelse.


Menyn satt uppsatt utanför. Cordero de Montezemolo stod för kvällens viner.


Kvällen började med ett vitt vin som serverades ute på deras fantastiska terrass.


Solnedgången här är nog en av de bästa vi vet. Så otroligt vackert.


Alex hade ordnat ett bord för oss och vi hade till och med namnlappar.


Maten var som vanligt helt otroligt god. Pris för en sexrättare med fem olika viner i överflöd gick på cirka 1.100 kronor. Det går ju an att unna sig sådant här i Malaysia.



Anna hade ordnat så att det kom in en födelsedagskaka till Michi. Så jättegulligt!



Han fick även en rykande cocktail av personalen.


Alberto de Montezemolo var själv på plats för att berätta om vinerna. Vingården startade på 1200-talet och de är nu nittonde generationen som driver den. Imponerande!


Man kan till och med komma och bo på vingården om man vill. Den ligger i norra Italien nära Turin. Det blev en lång och väldigt god kväll som avslutades i baren på St Regis. Det blir till att vila ordentligt imorgon.