10 april 2009

Besök i Kuala Lumpur

Nu har vi varit hemma i KL snart en vecka och på fredag kväll fick vi besök från Sverige. Våra goda vänners barn, Linnea med sin kompis Ellen, är på backpacking i Asien i tre månader och efter några dagar på Perhentian kom de nu till KL för att stanna här i fem dagar.
De kom vid sjutiden igår och vi hämtade upp dem från KL Sentral. Anna var ute med sina kompisar idag och Fredrik ville stanna hemma, så jag, Michi och tjejerna åkte till the Curve. Bjöd först på ett glas vin på en fantastisk vinbar vi har hittat. Rödvin var väl sådär gott tyckte tjejerna och två stora äppeljuice köptes snabbt in också :o)
Därefter gick vi till Thank God It´s Friday och åt middag. När vi skulle ta bilen, hade vi glömt ljuset på och bilen var tvärdöd. Tack vare två starka tjejer och Michi så lyckades de dock putta igång bilen så jag kunde köra hem dem!!! Var hemma elva och alla var rätt trötta. Släppte av Michi och tjejerna hemma och åkte och hämtade Anna och hennes kompisar. Hon hade 5 tjejer som sov över i sitt rum så jag vågar inte ens tänka på hur det ser ut därinne nu...