17 september 2020

Karantän - Dag 4 av 14

Godmorgon dag 4. Här kommer dagens fönsterbild. Nedanför ligger St John´s Cathedral, dit Thelma tydligen går varje söndag har det visat sig.


Satt och flipprade på telefonen i morse och kikade på en sida som heter Ekotipset på internet. Det är en tjej som har smarta tips för att göra rent saker och hennes förslag är tydligen jättebra. Får prova när vi väl kommer ut. Skickade till Fredrik ett tips där det står att man skall tvätta kepsen i diskmaskinen. Spännande!

Här kommer bildena på dagens mat. Frukosten var en club sandwich kan man väl säga. Vad som är bra nu är att vi börjar få frukt till varje måltid.


Lunchen var hamburgare med pommes frites och lite frukt igen. Tur att vi tränar varje dag!


Michi satt i möten hela dagen. Det känns som om han pratar i telefon mest hela tiden. Inte många raster.


Jag har börjat läsa Stina Wollters bok som jag fick av Madeleine i somras. Riktigt bra bok med mycket att säga!


Swea hade fikastund ute på stan idag. Åh vad jag önskar jag kunnat vara med.


Idag fick vi en ny leverans av Thelma. Det är nästan som julafton när det kommer en påse.


Detta kom idag: Juice till frukost, rengöringsspray och trasa, två kökshanddukar, soya, salt och peppar och några cola light. Lycka!


Dagens träningspass kördes igenom också. Lika skönt efteråt varje gång.


Vi har riktigt fin utsikt mot tv-tornet och tvillingtornen från vårt sovrumsfönster. Vi får ta tillvara på allt som är bra :)


Kvällens middag blev två olika sorters pasta. Den till höger var carbonara-lik och den till vänster smakade nästan som en bolognese. Rätt goda!


Idag såg vi klart sista avsnittet av Unge Wallander och Michi var snacksansvarig.


Så har ännu en dag lagts till handingarna. Det går bättre än förväntat, men ibland står vi vid fönstret och tittar ut och önskar att vi kunde få röra oss därute.