12 juli 2014

Till Marstrand för middag

Soligt och fint idag och Michi och jag gick ner och badade vid klipporna. Där träffar man alltid på lite andra Rörtångsbor också. Körde senare Fredrik till bussen i Kode. Han skulle träffa Elliot, gå med några kompisar och äta pizza och sedan gå på en fest i Linnéstan. Första gången Fredrik skulle till stan på kvällen själv, så lite nervöst kändes det. Självklart gick allt bra!


Passade på att åka förbi Ica Kode för att hämta ett paket som hade kommit. Det var handdukarna Anna och jag beställt i Spanien som vi skall ha till stranden när vi är på Langkawi. Paketet var så trasigt så jag var orolig att något skulle ha trillat ut, men alla sex var med.




Anna hade blivit bjuden på Sannas 18-årsfest här ute så jag och Michi passade på att ta båten till Marstrand. Vi strosade runt på kajen och sprang på Adam Pauli med kompisar. Till slut satte vi oss på restaurangen som är nästan längst bort, Arnell på Kajen.



Det började bli lite kyligt i skuggan, men vi härdade ut. Det blev god entrecote till mig och fisksoppa till Michi.




Vi undrade om det var något särskilt för nästan alla segelbåtar hade flaggspel uppe.



Vi hade tagit yttervägen till Marstrand och bestämde oss för kanalen hem.




Solen hade börjat gå ner bakom oss och det var väldigt vackert!




På väg hem från båten mötte vi Cathrine och hennes kompis Lotta. Cathrine var som alltid redo med kameran.



Hon tog också en liten "selfie" med oss alla fyra. Väldigt snyggt...




Sedan var det skönt att komma in i värmen igen. Så roligt att komma ut med båten när det nästan är vindstilla, havet spegelblankt och man bara kan njuta.