25 september 2022

Jakt på bröllopsställe blev besök i Marlow

Denna morgon skulle vi åka med Anna och Erik till Old Gore för att titta på ett eventuellt ställe för att ha bröllop. Som ofta var det arbete på motorvägen, M4, men denna gång i förskräckliga proportioner. När vi insåg att vi skulle vara mer än en timme sena så ringde Erik upp dem och det visade sig att stället hade ett privat event som gjorde att vi inte kunde komma. Så trist! Nu kunde de i alla fall få en ny tid nästa söndag redan halvtio, så vi får se det ändå. Istället åkte vi till Marlow, en jättesöt liten by bara tio kilometer från Maidenhead. Här blev det lunch på The Oarsman.


Efter maten blev det en promenad på Marlow High Street, som var riktigt fin!


Vi hittade en italiensk butik som vi bara var tvungna att gå in i. Här fanns hur mycket som helst! Vi kom dock ut tomhänta.


Senare på kvällen var vi hembjudna till Anna. Erik är en stor grillfantast och skulle idag visa oss Beer can chicken. Före...


...och efter. Den ser lite mörk ut, men det var mest alla kryddor på. Den var fantastiskt saftig och god!


Väldigt mysigt att vara här och kunna träffa barnen mycket innan vi åker tillbaka till Malaysia den 4 oktober. Nu börjar det bli nedräkning.


Lilla Pluto hänger med överallt och vill vara nära, nära. Hur mysigt är det inte med en sådan vän. Snart är det dags för Shadow istället.