19 maj 2012

Planering för studenten på MKIS

Igår var jag nere i stan och åt lunch med Nasha. Alltid lika mysigt :) Åkte sedan till KL Sentral och hämtade ut Annas inbjudningskort till hennes studentuppvaktning. Fin taxichaufför som lade på 24 ringgit extra när jag skulle betala. Om vi säger som så, så förstod han väldigt väl att han kunde glömma de extrapengarna väldigt snabbt... ;) Inbjudningarna blev väldigt fina i alla fall!

I morse, 17 maj, var jag på MKIS och pratade om "graduation" för våra seniorer. Den 7 juni är det rektorns middag och den 8 juni är det själva studenten. Mycket att planera med allt från mat, blommor, dekorationer till myriader av andra små detaljer. Roligt och ofattbart!


Efteråt vara jag hemma hos Jeanette på en liten snabb fika och hon satt och skypade med Karin och tog då detta fantastiskt roliga kort. Karin har fått väldigt fina Musse Pigg-öron sedan hon flyttade till Hongkong :)




Hade klockan fyra ett Skypemöte till med Asiens nya regionordförande i Swea. Väldigt trevligt av henne att kontakta alla hon kommer ha att göra med för ett personligt samtal!


Idag hade Anna fyra tentor, stackaren. Totalt satt hon 5 timmar och 10 minuter. Tror dock att det kändes som om en stor börda tagits från hennes axlar när det väl var över. Imorgon är det två till och sedan den sista på måndag. Pust! På kvällen var i alla fall hon och jag hemma hos Jeanette och såg American Idol. Nu är det bara tre kvar och väldigt spännande. Jeanette hade gjort fantastiskt goda små filodegsknyten med brieost och fikonmarmelad. Mums!