15 juli 2011

Semifinal i fotbolls-VM

I onsdags kväll var det dags för en spännande match för svensk damfotboll. Tjejerna hade tagit sig vidare till semifinal och skulle där möta Japan. Michi och jag var hembjudna till Marie och Ingemar här på Rörtången, men Michi var utbjuden till Marstrand av ett rederi så han kunde inte komma.

Marie hade fixat en jättegod laxtårta som vi skulle ha till matchen. Deras TV hade pajat och de hade ett fint svart streck i mitten av bilden. Det var lite spännande varje gång ett resultat visades för då kunde man inte riktigt se vad det stod :)

Tyvärr spelade de svenska tjejerna väldigt dåligt och japanskorna vann helt rättvist med 3-1. Anna är ju fortfarande i Spanien så jag satt och smsade resultatet till henne efter hand. Fredrik kollade givetvis matchen på sitt läger.

Igår kväll var Marie och Ingemar över här på lite middag. Får passa på att ses nu när vi är hemma! Anna ringde sent i natt och berättade att en tjej på skolan nu också blivit rånad. Tror det blir skönt att komma hem till lugna Rörtången snart. Ikväll blir det sista natten med gänget för dem i Marbella.