06 maj 2015

Bio med Swea

Hajade till idag när jag öppnade dörren ut till vår hall. På en av tavlorna satt en gigantisk gräshoppa och man kan undra hur den har kommit upp hit. Den var säkert 7-8 cm lång. Den höll sig på samma plats hela dagen så jag trodde nästan den var död till slut... Det var den inte!


Åkte iväg med Marika i morse hem till Pia som bor nere i stan på The Pearl. Det var Swea kaffemorgon med filmvisning och vi var ett tiotal personer på plats.



Pia hade till och med varit iväg och köpt popcorn och vatten till oss.




I huset där hon bor har de som en riktig biosalong med tjugo platser i. Man har med sin egen film och sedan är det bara att köra igång. Problemet var bara när vi kom ner att huset hade regler att man får bara ta med sig två gäster. Även om salongen är helt tom och ingen annan vill titta på film så fick man ändå bara ha med två. Så löjligt! Pia blev inte så glad och traskade iväg till management och de gjorde ett undantag. Vilka knäppa regler!


Filmen vi såg hette The Good Lie och handlade om kriget i Sudan och hur vissa flyktingar fick möjlighet att komma till USA och vad det innebar. Den var bra och man kan känna att det finns mycket man inte känner till. Fredrik hade sin tredje dag med tentor idag och nu var det dags för första och andra tentan i biologi.