20 maj 2016

Disco på Souled Out

Igår fick vi alla ringa och sjunga och hurra för Victor som fyllde 18!!! Det roliga är att hela familjen Nilson skall åka till London så nu kan Victor få gå med Fredrik på pub och ta en öl :) Stort grattis till vår stora gudson!

Här startade dagen idag med ett besök hos Malin Stråby. Hon föll så olyckligt på en semester med familjen. Halkade på hala klippor, gler ner i en flod och slog i huvud och rygg kraftigt och bröt till och med av en tand. Nu är det sjukgymnastik och mycket jobb för att komma tillbaka och dessutom flyttar de i juli. Som tur är har hon fått mycket hjälp av många vänner här och idag gick Pia, Åsa, Susann och jag till henne med kaffe, hembakta kakor och en present från Swea. Det är nog skönt med lite sällskap. Det blir långa dagar annars.



Klockan två var jag på skolan och det var dags för de nya halsbanden att säljas. Försäljningen gick helt ok, men inte lika roligt som vanligt. Jag inser att det inte är så många kvar på skolan som jag känner och det var ju halva nöjet förut.




På kvällen var det sedan 70-talsfest på Souled Out. Vi hade köpt lite hattar och glasögon för att klä ut oss lite. Här är Pia, Marika och Joanne...




Samt jag och Sunandhini. Männen kom aldrig med på bild...




Förutom middag blev det mycket, mycket, mycket dans. Lyckades dansa sönder båda mina skor. Då har man dansat ordentligt! En toppenkväll helt enkelt!!!