31 juli 2021

OS-guld och -silver i diskus

Efter frukosten i morse blev det match i Catan igen. Vi spelade tre omgångar och alla vann varsin gång. Härligt. Det är roligt när alla får vinna!


Det blev självklart lite OS idag igen och vi såg de svenska herrarna i diskus ta hem både guld och silver. Imponerande. Vi fick oss ett gott skratt när Daniel Shåhl skrek: "I am a Swedish viking".


Vid tvåtiden tog Michi och jag tåget in till Reading. Det är ändstationen åt andra hållet och bara två hållplatser bort. Vi skulle gå till Oracle som är ett affärscentrum med massor av butiker för att kolla efter lite mer till hemmet. Det var flera gågator inne i centrum. Det enda vi kom hem med var Nespressokapslar.


Vi tog en lunch på Cote Brasserie vid en liten kanal. Supermysigt!


På andra sidan låg Oracle med myriader av butiker och restauranger.


På kvällen promenerade vi in till stan för att handla lite. Fredrik ville möta oss och ta en öl så vi gick till the Rose och väntade på honom. Han skulle handla lite mat för att fixa kvällens middag. Jag tog bara en liten öl och den smakade nästan lite mögel så vi bestämde oss för att byta ställe. Vi träffade istället Fredrik på O´Neills där det var fullt med folk och fick bland annat träffa Annas och Eriks grannar.


På vägen passerade vi Spacers där vi har köpt vårt kakel till badrummen.


Fredrik lagade asiatiskt ikväll och det blev en god rätt med kyckling och cashewnötter.


Anna har nu fått negativt på sina test så nu skall covid vara över. Vi väntar nog någon dag extra tills vi träffar henne, men sedan skall det gå bra. Så roligt om vi kan träffas alla igen.