25 maj 2012

Idolresultaten och loppmarknad på skolan

Lagom till min födelsedag hade jag varit och köpt blommor när Maria och jag var i Chinatown. Det finns de mest fantastiska blommor och de kostar absolut ingenting. Orkidéerna här bestod av tre knippen a 12 kronor styck.



De här fantastiska enorma röda blommorna på stam kostade 8 kronor styck...




...och de här kostade 6 kronor styck. Inte mycket att klaga på, utan bara att ta ett helt fång!




Första anhalten i morse, efter att ha släppt av Fredrik vid skolan, blev ett besök hem till Jeanette där hon och Karin väntade med lite frukost. Nu var det dags för två timmars slutresultat av säsong 11 av American Idol.




Extra glada var vi när vår favorit, den söte Phillip Phillips vann!




Karin och Jeanette skulle vidare ut på lunch, men jag åkte hem och packade mina halsband. Nu var det dags för loppmarknad på skolan och jag skulle vara med för första gången. Ett trettiotal olika försäljare var med och det var riktigt mycket folk som kom, både föräldrar och personal.



 Brevid mig stod en av våra vänner, Mique Bos, vars som Jan är en av Fredriks kompisar. Hon gör handmålade sidensjalar och jättefina kort.




Det var längesedan jag sålde halsband nu, har varit lite lat. Det var dock flera som efterfrågade en kaffemorgon med försäljning så jag får nog fixa det innan jag åker hem.