13 april 2017

Påsklunch med Swea

Swea hade påsklunch idag och det är alltid ett väldigt populärt event. Knytkalas är det som gäller och som alltid var det hur mycket god mat som helst!





Folk har med sill och ansjovis från Sverige, påskskumgodis och annan lyx tas med också. Gott!


 Vi blev hela 25 personer idag hemma hos Sarah i Tropicana Pool Villas.



Vi fick också chansen att säga hejdå till Ann-Sofie som nu flyttar till Bogota. Från en exotisk stad till en annan. Alltid lite sorgligt att behöva säga hejdå! 


När det var dags för middag traskade Michi, Fredrik och jag över till vår japanska grannrestaurang Enoshima. De har fantastisk god mat och bara upplägget är otroligt vackert. När vi var där träffade vi vår granne Pattus bror med fru och mamma. De bor i Pattus lägenhet i vårt hus så vi blev uppbjudna på ett glas vin efter middagen.


Där var Pattus lilla söta hund Raffles.Han är en innehund. Vi erbjöd oss en gång att passa den när de skulle resa men fick inte det för de sade: Ni kommer bara gå ut med den. Det var exakt vad vi hade planerat. Ha ha. För oss svenskar känns det ju väldigt konstigt att ha en innehund!



Vi tog lite foton och skickade till Pattu och Sunandhini från deras lägenhet och skojade lite med dem.



Anna och Erika hyrde bil på flygplatsen och kan nu ta sig runt i Spanien. Anna landade först och åkte till hotellet i Almunecar. Senare på kvällen landade Erica så Anna åkte tillbaka en timme till flygplatsen och hämtade henne och sedan tillbaka till hotellet igen. Imorgon blir det nog sovmorgon. 


 Roligt att få lite bilder när barnen är ute och reser!