31 oktober 2013

Lunch och middag med vänner

Jeanette är en fantastisk initiativtagare till spontana luncher och igår skickade hon ut en liten förfrågan igen och lyckades få ihop sex tjejer till en lunch på The Social uppe i Publika. Förutom Jeanette och jag var det Eva, Seema, Marjolein och Olivia. De flesta av oss har varit här i många år. Innan lunchen hade Eva och jag varit med på Olivias lektion i Ashtanga Yoga. Roligt att hon har börjat med egna lektioner nu efter att ha tränat i många år.



På kvällen blev sedan Michi och jag upphämtade av Jessika och vi åkte till Hit and Mrs, en restaurang i Bangsar som tillhör kedjan Big. Där mötte vi Ingvar som kommit direkt från jobbet. Han missade Michis kalas på Langkawi och ville gärna fira honom lite han med. Michi fick ett fint litet vildsvin som Ingvar köpt på sin resa till Sydafrika. Vi fick oss ett gott skratt :)




Maten här var helt otroligt god. Michi och Ingvar tog en avsmakningsmeny, men Jessika och jag nöjde oss med lite mindre. Till förrätt blev det en otroligt god liten gåslever...




... och till varmrätt blev det lammfilé. Mycket gott det också.



Det blev en jättetrevlig kväll med många glada skratt och mycket prat. Michi har blivit firad hur mycket som helst så jag tror nog han tycker att det har varit ok att fylla 50 i alla fall :)