19 maj 2022

Victor fyller år och alla till Langkawi

Efter lite zumba på morgonen blev det packning i lugn och ro eftersom planet var försenat. Halvtvå kom Anna och hämtade upp mig för färd till Subang. Vi hann med en kaffe och sedan dök Åsa och Björn upp också.


Vi var inte vid huset förrän vid sextiden. Maria hade redan kommit med lille Gustav, men Mattias kommer inte förrän imorgon. Det blev middag på Gallo Nero.


Rätt som det var kom det in en födelsedagsefterrätt. Så gulliga de är och vad de fixar. Jag lutade mig fram och rätt som det var tog elden fart - i mitt hår. Maria var snabb och dunkade till det så det hände inte mycket. Jag har ju rätt mycket hår...


Rätt som det var kom meddelande från Peter att våra möbler till London går iväg redan 21 maj och kommer fram 21 juni. Sedan får vi väl gemensamt bestämma ett datum när det skall levereras till lägenheten. Vi trodde vi skulle få vänta jättelänge. Bra service!!


Nu har vi några roliga dagar framför oss med goda vänner här på Langkawi. Härligt! Vi hann också få tag på Victor som fyllde år idag. Vi har redan gratulerat med en liten matgrupp till köket i hans nya lägenhet. Vi får väl provsitta den i sommar när vi är hemma.