18 juni 2015

Nu flyttar vi ut till Rörtången

Skickade ut Anna och hennes vänner till Rörtången i en bil och Michi kom sedan och hämtade mig framåt två. Han hade hunnit med en halvdag på kontoret efter att ha landat från Malaysia i morse. Det blev full fart direkt när vi kom ut.


Efter att ha packat in alla väskor i stugan så blev det en promenad runt Rörtången för att säga hej till alla vänner vi inte sett på nästan ett år.


Anna kände på vattnet och det hade i går varit imponerande 13,5 grad. Här är så kallt och ruggigt. Michi hade missat att ringa och be att de lade i båten så det blir i nästa vecka, men det känns inte som om det gör något för ingen vill ut på sjön nu ändå...


Det var mysigt att se lilla Stella igen som nu fyllt två och börjat prata en hel del! 


Inför middagen hade vi bullat upp med rejält med havskräftor och färska räkor så att alla tjejerna skulle få prova något av det bästa västkusten kan erbjuda.


Det blev som en riktig kräftskiva med snaps och sånger och tjejerna fick sig många goa skratt. Det är verkligen ett gäng gulliga tjejer och det blir roligt för Anna att få visa dem den svenskaste av alla traditioner - Midsommar.