02 februari 2020

Slö söndag vid poolen

Verkligen ett speciellt datum idag. Samma framlänges och baklänges och bara bestående av två olika siffror. Det händer inte många gånger...


Jag tog ett foto på menyn från igår. Det var helt fantastiskt och vinerna var bland de bästa vi någonsin smakat. Alexander tipsade oss om var man köper bäst viner här och var St Regis handlar.


Butiken heter PL Soon Huat och det är där vi ofta handlar mat. Den ligger nära flygplatsen. Det är inte lätt att hitta rummet där de säljer alkohol. Man måste in bakom plastförhängen, in på lagret och öppna en stängd dörr. Vi fick hjälp av killen därinne att hitta vinerna från igår. Så kul!


Vi tog oss en tur runt på Langkawi ganska nära oss. Det byggs ett helt nytt område. Just nu är det bara en stor väg som går in så vi tog den för att se vart den förde oss. När vi kört en bra bit träffade vi på några arbetare från Myanmar som kunde prata malaysiska. Ingen vet vad som händer här så det var vårt uppdrag att ta reda på. Det visar sig att först bygger man en stor väg som skall gå runt till hamnen. Sedan kommer man att bygga ett stort hotell. Synd att ingen gör reklam för detta. Det är ju bra reklam för Langkawi.


Tog ett foto på vinerna från igår så vi kommer ihåg framöver. Nu har de fått en egen hylla i vinkylen.


Ikväll blev det middag hemma. Det är så härligt att få sitta på terrassen och se mörkret sänka sig över Langkawi.