28 december 2018

Framme på Langkawi och kusinerna anländer

Resan till KL gick bra men det blev inte mycket sömn den här gången. Mannen brevid mig kunde inte sova utan tittade på film hela natten så det var en ljus skärm som strålade. Rätt irriterande. Grävde i ryggsäcken och lyckades hitta en ögonbindel från någon tidigare resa. Bättre! När vi kom fram till Kuala Lumpur så var det mer folk där än vi någonsin sett. Man åker ju det lilla tåget från terminal C till passkontrollen. Från tågen tar man en rulltrappa ner och går bort till kön. Nu började kön vid trappan och hela hallen var svart med folk. Som tur är har ju vi en funktion där vi kan scanna våra pass i en så kallad Autogate.Vi var igenom på tio minuter, men jag tror kön tog minst två timmar!



Vid bagagebandet rådde kaos och det var så mycket folk och väskor att det knappt gick att komma fram!




Våra väskor kom nästan först ut. Sådan tur!!! Vi gick direkt vidare ut till Malaysian Airlines incheckning och skickade väskorna vidare mot Langkawi. Det blev sedan en kaffe och lite lunch innan det var dags att flyga vidare 19:45. Tredje och sista flyget.




Väl framme vid huset så dröjde det inte mer än en minut innan Shadow var på plats och vi var lika glada som han att ses igen. Det blev direkt en fylld matskål och någon, ingen nämnd, som smög till vår lilla hund en korvbit...




En timme senare landade kusin Åsa, med Thomas, Josefin och Ludde. Nu har vi en vecka tillsammans här uppe. Det skall bli fantastiskt roligt! Thomas har vi haft på besök vid ett par tillfällen och Ludde ser vi ju varje dag på jobbet, men Åsa och Josefin har vi inte träffat på många år! Det här ser vi fram emot!