07 juni 2021

Vi röjer och rensar

Varje dag hemma ser i princip likadan ut. Jobb på morgonen, träning och hemmapyssel på eftermiddagen. Det blir allt färre foton känner jag. Vi tog bäddsoffan som stod i kontoret till Verve Suites och hade nu ingen plats att lägga jobbpapper på. Allt hamnade på golvet. Idag tog vi in bänken som stått i TV-rummet utanför . Genast bättre. Hurtsen och ett skrivbord skall bort så småningom.


Håller på och flyttar runt saker nu. Tömmer dessa bokhyllor och flyttar in dem i skåpen på bilden ovan. I de skåpen fanns pärlsaker som flyttas in i en garderob i TV-rummet. Det som var i den garderoben töms och rensas så att vi kan ha vissa garderober helt klara för framtida flytt. Minst en hylla varje dag i den stora garderoben. Det innebär en rensad garderob i veckan. Sakta, sakta...


Efter middagen blev det sista delen i serien om Fjällbackamorden. En riktigt bra serie. Nu när vi har sett flera svenska serier så känner vi igen många skådespelare. Roligt att se hur en är polis i en serie och mördare i nästa.