04 juli 2024

Med pappa till Kungälv

Anna startade dagen med en ny uppdatering, nu för vecka 24. Hon flög till Dublin i morse hon också, dels har hon aldrig varit där tidigare, dels skulle hon ha en date night med Erik.


På Rörtången vaknade vi till hällregn. Pappa kom in från Annas stuga alldeles kall, stackaren. Elementen var inte påslagna och inte heller varmvattenberedaren för duschen. Nu är allt åtgärdat.


Eftersom det var så dåligt väder åkte pappa och jag in till Kongahälla Center för att göra en liten utflykt. Vi köpte ett nytt Skipbospel och en födelsedagspresent till mig från pappa. Vi avslutade med en fika på Cederlöfs.


På kvällen fixade Michi middag i Muurikkan utomhus. Det var tappert kämpat.


Storbritannien fick idag en ny regering, Labour, och det blir säkert mycket som ändras. Madeleine skickade över en intressant artikel. Tjejen som hade skrivit den, Helena Whitmore, var den tjej från SEB som jag träffade över en fika för ett tag sedan. Vilket sammanträffande.


Fredrik skickar fina bilder från Cannes. Det ser ju något bättre ut än Rörtången...


Anna och Erik skickade bilder från en mysig kväll ute. Jag har inte heller varit på Irland, men det blir säkert tillfälle någon gång



Som vanligt är familjen på olika håll i världen, men så länge alla har det bra är det bara roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar