06 maj 2024

Ner till Nyköping och Bertil och Kerstin

Så var det dags att resa vidare på min lilla turné. Tog Lidingöbanan vid halvniotiden och det var helt tomt. Gick ju på vid ändstationen. Bytte sedan på Centralen till Mälartåg mot Nyköping. Det tog bara en timme och var väldigt smidigt.


Det var så roligt att komma till Kerstin och Bertil. De bjöd på lunch och prosecco för att fira min födelsedag lite i förväg. Så jättegulligt!


Vi var nere en sväng och tittade i Bertils verkstad. Han är otrolig med alla saker han gör - allt från flaskskepp till jultomtar och mycket annat. Han hade varit på sjukhuset för att operera sin hand som han då var tvungen att ha i en ställning ett tag. Han tyckte inte den var riktigt bra utan gick hem och uppfann en bättre som han nästa dag presenterade för sjukhuset. Vem gör sådant? Så imponerande!


Åsas katt Sebbe var på besök i Nyköping och brukar tydligen ofta sova i gästrummet. Han satte sig på fönsterbrädan bland alla saker så att han knappt syntes. Försökte väl få ha kvar sitt rum...


Det blev en lång dag som avslutades med middag hemma hos Bertil och Kerstin. Så mycket prat och så roligt att träffas efter lång tid. Trodde det var tre år sedan sist, men gick in och tittade på mina foton och insåg att det var 2019. Inte klokt att det gått så lång tid. Det måste bli oftare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar