18 augusti 2024

Vi firar Erik

Idag blev det träning igen. Gillar verkligen det gymmet vi har här i Maidenhead. Det är stort och har alla maskiner man kan tänkas behöva.


På kvällen var vi hembjudna till Anna och Erik. Det var dags att fira Eriks födelsedag som var den 5 augusti. Han fick några par handskar av Michi som han kan ha när de flyttar och renoverar. De lär komma till användning. Vi hade också köpt lite andra saker. Det blir ofta sådant han kan ha när han lagar mat - tekniska saker går alltid hem. 


Anna är fenomenalt duktig på att göra goda sallader och idag fick vi denna tillsammans med en lammstek Erik lagat till.



Annas mage blir bara större och större. Hon fick ställa sig lite i profil så att jag kunde få ett roligt foto.


Pluto fick också middag, men kanske inte lika god. Men vem vet...


Fredrik åkte till Sandefjord idag för att hälsa på Tuva med familj. Hans taxi till tåget kom inte i morse så det blev lite panik, men som tur var kom en Uber snabbt och han var på Centralen med några minuter till godo så han hann köpa en kaffe och en macka. Det blev tåg till Strömstad och sedan båt över till Sandefjord. Vilken rolig resa! Båten tog ett par timmar så han hade bokat med lunch och fick då trerätters, sittplats och båtöverfart för 300 kronor. Båten i sig kostade bara 30. Hur kan det vara så billigt?


Så härligt att vi hann se honom några dagar i Lerum och nu får träffa Anna och Erik (och Pluto) några dagar här i London innan vi åker tillbaka till Malaysia.

Idag ägnar vi några tankar åt mamma. Det är 24 år sedan hon gick bort. Tänk att hon bara var ett år äldre än vad jag är nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar