22 augusti 2024

Dags att packa och åka till Maidenhead igen

Vi försöker bygga upp så att det finns det vi behöver på alla ställen i våra liv. Skönt att ha sminksaker, Michi har sin giktmedicin och lite annat och vi har lite kläder. Då blir det lite mindre att ta med när vi reser och lättare att bara resa med handbagage. Får ta ett foto med jämna mellanrum för att komma ihåg vad som finns.


Så var det dags att packa igen. Nu var det ju inte så mycket som skulle med tillbaka och vi har tagit nästan allt som vi hade på en hylla i Maidenhead som skulle till Spanien. Sakta, sakta så hamnar alla saker där de ska. Det såg så tomt ut när jag drog ner alla persienner.


På Malagas flygplats är det ofta långa köer till passkontrollen när man skall till England. Gick nu på EU-raden, missade den sist, men det var långa köer även här. Det var bara en tullare som satt där och alla maskiner var stängda. Man undrar varför det ofta är så?


Resan gick jättebra, men vår hiss var förstås fortfarande sönder. Tur jag är hyfsat stark för det var bara att bära upp allting till våning fyra. Michi kom från Sverige ett par timmar senare efter att ha varit på Martin Brandebys begravning. Det är den första av våra vänner som gått bort. Så otroligt sorgligt!


Anna skickade en uppdatering för vecka 31. Nu är det verkligen nedräkning.


Nu landar vi här två dygn innan det bär av tillbaka till Malaysia  igen. Det ska bli kul att komma tillbaka, men vi har verkligen njutit av att vara här också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar