15 augusti 2024

Dags att packa igen

Det blev mycket packande idag för att förbereda morgondagens resa tillbaka till Maidenhead. Jag var också uppe på vinden och i en loftgång för att hitta vår gamla resesäng. Den var riktigt fräsch fortfarande. Nu står den inne i Annas rum och väntar på en liten mini.



Fredrik köpte havskräftor idag och det blev både stora och små. Rätt stor skillnad... Så klart en väldigt god middag.


Thelma skulle gå till Verve Suites idag för att fixa med en soffa som skulle upp i en lägenhet nu när hyresgästen flyttat ut. Nyckeln fungerade inte så hon fick ta dit en låssmed.


När förrådet öppnades var det i princip tomt efter att ha varit helt fullt tidigare. Tydligen hade det varit en läcka och management hade sagt till ägaren av lägenheten vi sålde i block B, att förrådet hörde till henne. Hon hade brutit upp låset, sett att det var fullt och gett vakterna 300 rm för att tömma förrådet. Alla våra saker var borta. Vi pratar TV, bäddsoffa, bord, alla julsaker och mycket annat. Hon måste ju vara totalt blåst. Jag frågade varför hon inte kollat med oss och fick till svar: "It slipped my mind". Nu väntar vi på vad vår advokat ska säga.


Nu har vi haft en sista fin dag i Lerum och fått krama Fredrik, pappa och Helene lite extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar