29 augusti 2024

Anna på besök och tapas med Swea

På förmiddagen kom Anna hit vilket var väldigt roligt eftersom vi inte har setts på fem månader. Det blev en promenad runt Sri Hartamas och sedan lunch hemma hos oss.


Det har blivit många bra böcker lästa den senaste tiden. Varje år innan bokmässan i Göteborg skall Årets bok utses och tolv böcker slåss om priset. Idag läste jag ut den sista av de tolv och det var många bra och väldigt olika böcker.


Det var fem böcker som jag gav högsta betyg och den jag tyckte allra bäst om var Tranorna flyger söderut av Lisa Ridzén. Det skall bli spännande att se hur det går i slutet av september.


Anna skickade ut info om den lille busen, allmänt kallad Rex, idag. Nu är det redan vecka 32 och bebisen skulle klara sig helt ok även utanför magen. Skönt när det har gått så långt.


Swea hade en middagsträff på Vermut inne i stan. Det var en ny restaurang för mig, men perfekt, eftersom det var en spansk tapasbar.


Vi var totalt fem tjejer som kom dit: Jenny Holloway, Linda Tinaeus, Sara Ryberg, Janice Hallman och jag. Riktigt roligt att träffa några av tjejerna igen.


Nu är vi ju inte här så länge så det gäller att socialisera när man får möjlighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar