11 juli 2024

Båttur till Dyrön och vi gratulerar Thomas

Inget vidare väder idag heller. Det skulle bara vara mulet, men det kom flera skurar. Vår tvättmaskin har slutat att fungera. Den kan tvätta, men när den ska tömma ut vattnet så stannar den. Filtret är genomgånget och fungerar bra och Erik kollade dräneringen där bak i dag också, men hittade inget fel. Kanske dags för en ny... Vi skrattade gott åt att det var fyra killar vid tvättmaskinen som tittade på när en jobbade. Lite som i Malaysia...


Thijs åkte iväg med sina vänner in till stan idag. Hoppas de får bättre väder. De skulle bland annat in till Haga och sedan in till ön, som de sade. De menade centrum som i och för sig är omgivet av kanaler, men väl inget vi skulle beteckna som en ö.


Erik satt hemma och jobbade och skulle packa så jag och Michi tog en sväng till gymmet i Rollsbo.


Vid halvfem vinkade vi av Erik som nu skulle åka tillbaka till Anna i London. Han fick med sig de sista babysakerna de köpt. Skönt att de lyckades få med allt! Michi och jag bestämde oss för en tur till Dyrön.


Det blev middag på restaurang Trålverket. Där träffade vi på Kerstin och Åke, två gamla bekanta. Jag åt kalvköttbullar med rårörda lingon. Mums vad gott! Vi ringde också Thomas och gratulerade honom på 60-årsdagen. 


Vi hade lagt till på sydsidan och fick en fin promenad över ön tillbaka till båten. Även om det var mulet så var det helt stilla ute och det blev en fin färd. Vi såg en säl idag igen, denna gång i Rörtångens hamn.


Torsdag igen och Anna skickade en uppdatering för vecka 25. Alltid lika roligt.


För varje vecka som går nu så känns det allt mer säkert. Det går fort! När vi kommit hem vid halvtio så dröjde det inte länge innan vi fick ner Thijs, Redmer och Mart som ville säga hejdå och tack innan de sticker tidigt imorgon bitti. De kom ner till oss med cava, öl och snacks. Så gulligt av dem. Det blev en senare kväll än vad vi tänkt, men väldigt trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar