29 juni 2024

Bröllopsdag nummer 33

Idag vaknade vi upp till vår 33:e bröllopsdag. 1991 bodde vi i Haga i Göteborg och vigdes i Lerums kyrka. Tänk om man hade vetat då hur bra det skulle bli. Rätt härligt!



Vi var idag bjudna på lunch till Tobbe för att fira att Tilde nu är klar med sina universitetsstudier. Vi passade på att fixa lite saker när vi ändå var i Lerum och åkte bland annat förbi mammas grav.


Ombytt och klar för studentpartaj. Det var ju nära idag - bara att promenera ett par hundra meter.


Det var bara släkten på plats och sedan vi. Hedersamt att ha blivit inbjudna!


På kvällen åkte vi ut till landet igen. Kjell hade ringt och undrat om vi skulle komma ut idag eller imorgon. När vi åkte in på tomten så var de på plats och hade dukat upp med sashimi på Fröjalax och champagne till det. Så otroligt gulligt!


Vi hade också fått en liten blomma på vår terrass av Lena och Peder. Kvällen avslutades sedan med en liten god middag bara vi två.


Vi fick oss ett gott skratt när Fredrik skickade bilder från hotellet han bokat för sig och Tuva. Han hade betalat in extra för havsutsikt och det såg ju fantastiskt ut på bilden.
När han kom in på rummet såg det ut så här:


Inte riktigt lika fint. Det blev till att gå ner till receptionen och ta ett litet snack med dem. Imorgon ska de få byta rum och med tanke på att det har sju nätter till efter denna så är det väl ok...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar