16 november 2011

Sista dagen för Madeleine och Louise

Så var den sista dagen för denna vistelsen i Malaysia kommen. Det blev en lite lugnare dag än gårdagen :) När vi var och fixade naglarna för en vecka sedan fick vi vouchers så nu gällde det för Madeleine och Louise att hinna använda dem innan hemfärden.


Louise har en kompis som älskar Angry Birds och de hade ett stort urval av fåglar man kunde få målade på naglarna.



Så här blev resultatet :)


Madeleine och jag provade för första gång att måla med en soft-gelfärg som torkas i UV-ljus och då är torr direkt och håller i minst tre veckor. Skall bli spännande att se hur det funkar. Här sitter Madeleine med båda händerna i UV-ljus.




När vi var klara traskade vi ner till 1 Mont Kiara för en sista sushi-lunch.



Som sista aktivitet traskade vi över till vårt grann-condo som heter Verve Suites och visade runt. De har fantastiska faciliteter så det är kul att gå dit och titta. Här var vi uppe på taket på A-blocket där vi varit på studenskiva en gång.



Samma holländska som var landskapsarkitekt för vårt condo, Hijauan, har gjort alla planteringar även på Verve Suites. Mycket fint!



För första gången var det möjligt att gå in och titta i Block C som kommer att vara klart att lämnas över till ägarna i december/januari. På taket finns bland annat en pool med gym i vattnet...


...små kuber med hängmatta med utsikt över hela stan...



...och inte minst en utomhusbiograf. Inte så tråkigt. För varje torn överträffar de sig själva, Bukit Kiara Properties.



Sista middagen intogs hemma och det blev grillad lammfilé, potatisgratäng, sallad och ett gott rödvin.



Våra nya "små" ödlor är nu uppsatta på varsin balkong. Såg dessa hos en kompis och var tvungen att härma. Har snöat in lite på ödlor här :) Säger Michi något om att det redan finns en skräcködla så slår jag honom...



Kvart i nio var Jeffrey på plats för att hämta upp våra kära gäster och ta dem till flygplatsen. För första gången på tio dagar var långbyxor och tröja på.



När Madeleine och Louise farit iväg gick vi direkt upp och ringde till Michis pappa, Anders, som fyllde år och fick njuta av fantastisk skönsång...??




Det har varit ett fantastiskt roligt besök. De senaste åren har vi bara setts ett par dagar om året och som Madeleine uttryckte det: Har man fortfarande mycket att prata om efter tio dagar, så är det väl ett rätt gott betyg på vänskapen. Kan bara instämma! Det har varit så fantastiskt roligt - för hela familjen - och vi hoppas att det inte är sista gången vi sett familjen Hultman här!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar