16 november 2011

Lugn helg i Mont Kiara

Nu har vi haft en lugn och skön helg. I söndags morse stack jag och Michi till hans kontor för att hämta ett lexikon med affärsengelska. Jag tycker att jag kan finans, men det är svårt att hjälpa Anna med nyckeltal på engelska när man inte riktigt vet vad översättningen är. Nu har vi hjälp i alla fall :)

När vi var vid Mont Kiara Plaza traskade vi över till 1 Mont Kiara där Lotus hade utställning av sina bilar. De är ju inte helt fula...



Michi har haft lite väl mycket på jobbet nu så vi bestämde oss för att prova ett av de två spa som ligger på andra våningen. Det vi gick in på heter Thai Odyssey och vi tog 30 minuters fotmassage. Det var fantastiskt skönt och avkopplande och är nästan så man somnar.




Michi hade dock lite svårt att släppa telefonen även där. Senaste försäljningssiffrorna måste ju kollas... Efter en stund blundade han sött han också :)




Upptäckte idag att jag fått en ny följare till bloggen och det är en malaysisk tjej som flyttat till Göteborg. Helt tvärtom alltså. Så fantastiskt roligt med alla dessa som läser bloggen. Nu är det cirka 40 träffar om dagen, så det är ju mycket mer än bara familjen som det var tänkt från början. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar